Home

VodafoneZiggo, plezier en vooruitgang met elke verbinding

Stap binnen bij VodafoneZiggo’s Central Office in Utrecht en je waant je in een wereld vol dynamiek. De locatie, naast Centraal Station en pal boven de Vodafone en Ziggo winkel in Hoog Catharijne, zorgt voor een constante stroom van mensen en energie.

De gamehoek en sfeervolle zitjes zorgen voor ontspanning en een gezellige sfeer. Het hele kantoor ademt VodafoneZiggo’s focus op plezier en verbinding, met de hulp van de nieuwste technologie. Zo kan elke bezoeker van het kantoor in het “Experience Center” genieten van een concert in de Mini Ziggo Dome. Of praten met een hologram.

Pionieren en positieve impact

Miranda Brandwijk (Project Lead Recruitment) straalt wanneer ze spreekt over haar werkgever. “Mensen zijn vaak enkel bekend met Vodafone en Ziggo als aparte merken van hun telefoon- of internetabonnement. Samen vormen ze één werkgever, met een unieke visie en missie. De rode draad in alles wat we doen, is dat we pionieren om nóg meer positieve impact te maken. Voor de klant, en voor de maatschappij.”

Rustem Galin (Chapter Lead iDeveloper) beaamt dit: ”We krijgen veel vrijheid, dat is best bijzonder voor een groot bedrijf als VodafoneZiggo. En altijd met het oog op de klant en hoe we sneller kunnen innoveren. Zo is VodafoneZiggo koploper op het gebied van Internet of Things. Ze zijn onderdeel van allerlei fantastische projecten die dijken, ziekenhuizen en boerenbedrijven nóg slimmer maken.”

license for online use employer branding website VodafoneZiggo and socials, no end date.

Miranda vult aan: “En we pionieren ook intern. Zo hebben we laatst de “Trust Buddies” geïntroduceerd, een opvangnetwerk van medewerkers die vrijwillig opgeleid zijn om een luisterend oor te bieden aan andere medewerkers die ergens mee zitten. We blijven dus innoveren in onze producten, diensten én in onze manier van (samen)werken.”

Verbinding met elkaar

De cultuur binnen VodafoneZiggo is open, informeel en gelijkwaardig. Dat is misschien niet wat je zou verwachten bij een corporate met bijna 8.000 werknemers. Marrit Buruma (JR Business & Planning Manager) zegt hierover: “Voordat ik bij VodafoneZiggo begon, kocht ik nog een hele nette pantalon. Die heb ik tot nu toe nog nooit gedragen. De cultuurwaarden van VodafoneZiggo zijn Open Up, Team Up en Step Up. En die waarden voel je ook als je door het kantoor loopt.

Overal spreken collega’s elkaar enthousiast aan. Met de kantoortuinen zit iedereen door elkaar heen en zelfs de CEO heeft geen eigen kantoor. Ook zijn er regelmatig evenementen om de verbinding met elkaar aan te gaan.

Zo was er in maart nog een feest in de Ziggo Dome voor alle medewerkers. En staan collega’s samen op VodafoneZiggo’s VIP deck op de Pride Utrecht, waarvan Vodafone de hoofdsponsor is.”

Onbeperkt ontwikkelen

Binnen VodafoneZiggo is er veel focus op persoonlijke ontwikkeling.
“Neem bijvoorbeeld ons learning platform, waar je on-demand trainingen en cursussen kunt volgen. Projectmanagement, programmeren, Mindfulness of Spaans, het is allemaal mogelijk. Zo kun je je onbeperkt blijven ontwikkelen.

Ook wordt er echt naar jou als persoon gekeken en word je goed begeleid om je doelen te bereiken. Je kunt hier je eigen kansen creëren.” zegt Monica Lalwani, Assistant Controller.

Ook kent VodafoneZiggo meerdere succesverhalen van collega’s die binnen VodafoneZiggo een carrière switch hebben gemaakt, omdat ze erachter kwamen dat hun passie toch ergens anders lag. Bijvoorbeeld Maurice Meijer, die bij de klantenservice is begonnen en inmiddels een vaste functie als Engineer heeft.

“Ik hou niet van stilzitten, daarom zit ik bij VodafoneZiggo ook op de juiste plek. Je wordt echt gemotiveerd om jezelf uit te dagen en uit je comfortzone te stappen.”

Een duurzaam netwerk

VodafoneZiggo voelt zich maatschappelijk verantwoordelijk en werkt aan 3 P’s :’People, Planet,  Progress’. Bijvoorbeeld door klimaatneutraal te opereren en door alle medewerkers van VodafoneZiggo een NS-Business Card te geven om altijd gratis 1e klas met het OV te reizen.

Daarnaast heeft VodafoneZiggo de CO2-uitstoot met 30% verminderd ten opzichte van 2018 en zijn ze goed op weg om de milieu-impact in 2025 te halveren.

Een ander onderdeel is dat de organisatie wil dat iedereen meekomt in de digitale transformatie. Ongeveer 2 miljoen Nederlanders vinden het moeilijk om digitaal hun weg te vinden. VodafoneZiggo helpt hen daarbij. Bijvoorbeeld met het “Welkom Online” programma, waarbij VodafoneZiggo werknemers vrijwillig met ouderen aan de slag gaan om hen te ondersteunen bij digitale uitdagingen.

Enjoy the Challenge

In Utrecht is er net een nieuwe afdeling geopend: Telesales & Retentie. De ballonnen hangen nog en vol enthousiasme hoor je de medewerkers telefoneren met klanten. Naast klantcontact rollen heeft VodafoneZiggo natuurlijk nog veel meer uitdagende (bij)banen.

“Ik hou niet van stilzitten, daarom zit ik bij VodafoneZiggo ook op de juiste plek. Je wordt echt gemotiveerd om jezelf uit te dagen en uit je comfortzone te stappen.”

Bijvoorbeeld om de netwerken veilig én stabiel te houden. Zo zorg je er als Video Engineer voor dat heel Nederland heerlijk tv kan kijken. Of duik als Data Scientist in de data van alle modems en routers en zorg  voor perfect internet voor alle klanten.

Binnen Digital en IT zijn er ook talloze uitdagingen: van UX Designer, tot Developer tot Solution Architect. Denk aan de andere kant aan eindeloos veel rollen waarbij je zorgt voor gelukkige medewerkers. Of werk je liever met een miljoenenpubliek aan klanten binnen Marketing of Sales?

Zowel voor de zakelijke- als de consumentenmarkt kun je aan de slag. Al met al: je mogelijkheden zijn eindeloos en met elke achtergrond ben je welkom bij VodafoneZiggo. Zolang je maar houdt van een uitdaging.

Wat kan VodafoneZiggo voor jou betekenen?

VodafoneZiggo_logo

Ontdek VodafoneZiggo

VodafoneZiggo verbindt miljoenen mensen en organisaties. We zetten ons in voor plezier en vooruitgang bij elke verbinding, elke dag.

Meer verhalen uit Utrecht

Utrecht

Qquest: Samen slim vooruit

Qquest, een dynamische IT-organisatie met 100 medewerkers, is sinds 2004 voortdurend gegroeid. Om te investeren in de specialisten van morgen biedt Qquest zowel ambitieuze nieuwkomers als ervaren IT-professionals nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Hun motto, “samen slim vooruit”, stimuleert zakelijke vooruitgang bij opdrachtgevers en persoonlijke groei bij medewerkers.