Home

’t Hekeltje verhuur “wij zijn daar waar mensen samenkomen!”

Tijdens een rondleiding bij dé specialist op het gebied van partytenten, horeca, thema en evenementenverhuur, zie ik met mijn eigen ogen hoe groots en gevarieerd het aanbod van 't Hekeltje is.

Of het nu gaat om specifieke koffielepeltjes, sta tafels, een groot evenement, complete wasstraten of een op thema ingerichte feesttent: ’t Hekeltje heeft het, doet het en kan het!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit is van toepassing op de verhuur, maar ook bij de collega’s die hier werkzaam zijn. Gedurende het gesprek met Hein Oud (directeur) en Thiemo Wever (magazijnchef) wordt mij duidelijk hoeveel dit bedrijf te bieden heeft.

Geen werkdag is hetzelfde

Hein steekt meteen enthousiast van wal: “Met de komst van een aantal bedrijven die we overgenomen hebben en een generatiewissel, is ons bedrijf enorm aan het groeien. Er werken hier nu tussen de 50 en 70 collega’s. We zoeken voor onze twee vestigingen dus nieuwe collega’s die een langdurige samenwerking met ons willen aangaan.

Ik denk dat de mensen geen idee hebben hoe het hier achter de schermen aan toe gaat, hoe uitgebreid onze serviceverlening is en hoeveel wij te bieden hebben aan iedereen die hier met hart en ziel komt werken.

Wij zijn op zoek naar mensen die graag in teamverband werken en die samen met ons de groei van het bedrijf met beide handen willen aanpakken. Geen werkdag is hier hetzelfde. Net als onze klanten. Iedere order is anders en meestal eenmalig.

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, een begrafenis of een evenement. Elke aanvraag is uniek en verdient de allerbeste service. Met elkaar bouw je iets. Letterlijk en figuurlijk. Iedereen in dit bedrijf is een belangrijke schakel die zich uiteindelijk vormt tot een eindproduct.

En dat is zo leuk om aan mee te werken. Ik doe dat ook nog regelmatig. Of je nu directeur bent zoals ik, magazijnchef zoals Thiemo, of in de schoonmaak werkt, de tenten opbouwt of orders loopt; we doen het allemaal samen en met elkaar.”

Er wordt naar de persoon gekeken

Thiemo glimlacht en begint gepassioneerd te vertellen: “Wanneer je hier komt werken en je hebt die drive om iets moois neer te zetten, word je al snel ingewerkt op alle facetten. En dat maakt het werk zo gevarieerd en leuk.

Het motiveert je. Kijk maar naar mij. Ik ben hier binnen komen rollen als schoonmaker. Ik kan mijn eerste werkdag nog heel goed herinneren.”

“Wij geven je graag dat duwtje in de rug en bieden jou wat jij nodig hebt”

Thiemo begint te lachen: “Ik moest 150 picknicksets schoonmaken. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Op een gegeven moment zagen ze hier al snel dat ik meer potentie had en zo werd ik ingezet als orderpicker en nu ben ik magazijnchef en stuur ik de jongens aan.

Ik ben het bewijs dat als je laat zien dat je echt wilt, je heel ver kunt komen. Er wordt hier naar de persoon gekeken en niet per se naar je behaalde papiertje.”

Duwtje in de rug

Hein knikt en vult Thiemo aan: “Een diploma op zak? Dat is mooi meegenomen. Maar ik zie net zo graag gemotiveerde collega’s zonder zo’n papiertje die met veel plezier iedere dag naar hun werk toe gaan. Er is een leuke sfeer onderling en voelt als een familie.

We hebben het leuk met elkaar en daar hoort ook een vrijdagmiddagborrel bij als je dat zou willen. Wij geven je graag dat duwtje in de rug en bieden jou wat jij nodig hebt. De vraag is niet of nieuw personeel bij ons past, maar het is juist andersom. Passen wij bij jou?”

Kom de sfeer proeven!

Thiemo vertelt enthousiast verder.

“Dit bedrijf is anders dan alle andere bedrijven. Lijkt het je leuk? Hein gaat graag het gesprek met je aan. Loop eens een dag achter de schermen mee. Proef de sfeer, zie wat we hier doen en voel de dynamiek. Dan ervaar je het. Je ziet de gedrevenheid bij de collega’s en ook waarom ze hier graag werken en zo enthousiast zijn.

Het is een beleving. Daarna volgt een tweede gesprek en horen we graag wat je  Hekeltje te bieden hebt. Ben je bereid om alles te willen leren, dan staat daar de beloning van doorgroeien tegenover. Ze leren je hier echt alles.”

Vaste baan met zekerheid

Hein vervolgt zijn verhaal: “Met mijn 29 jaar werkervaring kan ik zelfs niet duidelijk uitleggen wat wij hier allemaal doen. Het is zo groots en gevarieerd, dat je het alleen zult begrijpen wanneer je het zelf komt ervaren. Zo’n proefdag gaat er echt niet om of je alles meteen onder de knie hebt.

Dat komt vanzelf wel. We willen je enthousiasme zien en dat je deel wilt uitmaken van een gezellig en flexibel team. We zoeken collega’s voor de vaste kern. Wanneer je hier komt werken en je wordt er net zo blij van als wij, kan je er op rekenen dat je een vaste baan met zekerheid te pakken hebt.

Dan laten we je echt niet zomaar meer gaan. Ook op oudere leeftijd kan je hier gewoon blijven werken en dan vinden we een andere functie voor je die dan beter bij je past. En daarom voelt het voor de meeste collega’s als een familie.

We zijn een hecht team die iets voor elkaar over heeft. Dus voel je welkom en kom eens langs. “

hekeltje

Ontdek 't Hekeltje

t Hekeltje is al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van party- en horecabenodigdheden en tentenverhuur, voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Meer verhalen uit Alkmaar

Alkmaar

Koninklijke Vezet: Verse producten op een duurzame manier

Marit Besseling, HR Directeur bij Koninklijke Vezet, vertelt enthousiast over wat haar aantrok om bij dit bedrijf te gaan werken. Koninklijke Vezet is een familiebedrijf met 900 vaste en 600 flexmedewerkers en is Europa’s grootste producent van verse en gezonde voeding. Werken bij Vezet biedt een unieke kans om bij te dragen aan een gezond Nederland.
Alkmaar

Kessler Stichting: Je kunt hier jezelf zijn

Tijdens het gesprek met Carli van Winsen, manager Zorg bij de Kessler Stichting in Den Haag, wordt al heel snel duidelijk dat humor en relativering belangrijk zijn in deze organisatie, die al ruim een eeuw sociaal kwetsbare mensen opvangt en begeleidt.
Alkmaar

Magentazorg: Individuele aandacht is goud waard

Suzan Ernst is een ervaren directeur in zorg voor ouderen die haar carrière in de ouderenzorg begon, maar tussentijds een overstap maakte naar een ziekenhuis. Uiteindelijk keerde ze weer terug naar de ouderenzorg, geleid door haar liefde en zorg voor oudere mensen.
Alkmaar

NOOT Personenvervoer

Het verhaal van Noot Personenvervoer is een inspirerend verhaal dat ongeveer 40 jaar teruggaat in de tijd. Het is verhaal van een vader die zijn persoonlijke probleem omzette in een revolutionair bedrijf met een sociaal gezicht. Een bedrijf dat is uitgegroeid tot één van de grootste en duurzaamste, kleinschalige personenvervoerders in Nederland. Noot telt vandaag de dag ruim 2.000 medewerkers.