Over ons

Hartelijk dank voor uw interesse in ons magazine. Graag geven wij u meer informatie over de mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren in ons blad.

In samenwerking met de stad en provincie Utrecht brengen wij het magazine Jobs in the City uit. Een magazine met unieke verhalen over de leukste werkgevers van de stad en omgeving Utrecht.

 

Doelgroep en bereik

Ons magazine wordt veel gelezen door jongeren, jongvolwassenen (waaronder studenten) en volwassenen. Wij zijn op meer dan 250 publieke en openbare punten te vinden in de stad Utrecht, waaronder hogescholen, universiteiten, ziekenhuizen, bibliotheken, koffiecorners en leestafels. Hiernaast wordt het magazine daar waar mogelijk huis aan huis geleverd, hier is per stad verschillende regelgeving voor met het verspreiden huis aan huis.

Ook online targeten wij de juiste doelgroep voor elke werkgever. Onze website biedt daarnaast de mogelijkheid om uw artikel te delen met een deelbare link van uw artikel. Online wordt voor u een bedrijfsprofiel aangemaakt waarin we al uw artikelen kunnen plaatsen. Ook is hier ruimte voor videomateriaal zoals een promotievideo over wie jullie zijn als werkgever. Uiteraard zal hier ook een link te vinden zijn naar jullie vacaturepagina.