Home

Magentazorg: Individuele aandacht is goud waard

Suzan Ernst is een ervaren directeur in zorg voor ouderen die haar carrière in de ouderenzorg begon, maar tussentijds een overstap maakte naar een ziekenhuis. Uiteindelijk keerde ze weer terug naar de ouderenzorg, geleid door haar liefde en zorg voor oudere mensen.

Volgens Suzan begon haar carrière in de ouderenzorg uit een passie voor het werk. Ze zegt: “Ik hou gewoon van oudere mensen en het is een eer om hen te kunnen helpen.” vooral als je je realiseert wat deze ouderen voor ons mogelijk hebben gemaakt in hun (werkzame) leven.

Dankzij haar toewijding en ervaring groeide ze snel op binnen de zorgsector en is nu verantwoordelijk als directeur “zorg aan huis” bij Magentazorg in Noord-Kennemerland.

“Wij geloven in de kracht van nabijheid, individuele aandacht en een persoonlijke benadering, de medewerkers die nabij de cliënten zijn, zijn ons goud waard.”

Als directeur zorg aan huis bij Magentazorg, richt ze zich met een team aan managers en zorgmedewerkers op het verbeteren van de zelfredzaamheid en de kwaliteit van leven voor oudere mensen.

Samen bieden ze hen de zorg, begeleiding en/of ondersteuning die nodig is om zolang mogelijk in de comfortabele omgeving van hun eigen huis te kunnen blijven.

Suzan is vastbesloten om haar werk met passie en inzet te blijven uitvoeren, en ze is er trots op om deel uit te maken van Magentazorg en de ouderenzorg in het algemeen. Ze vertelt: “Ik ben dankbaar voor de kans om mijn passie en ervaring te gebruiken en heb het erg naar mijn zin bij Magentazorg mede omdat ik onze kernwaarden samen met een groot hart oplossen omarm.”

Duidelijk is dat Suzan Ernst een toegewijde en ervaren professional is in de ouderenzorg, en haar liefde en passie voor haar werk inspirerend is voor velen.

Wie is Magentazorg

Magentazorg is een zorginstelling met 12 vestigingen in Noord-Kennemerland die zich richt op de zorg aan huis, verpleeghuiszorg, en revalidatie en behandeling. Met meer dan 1700 medewerkers biedt Magentazorg een breed scala aan zorgdiensten: van artsen, verpleegkundigen en verzorgenden tot fysiotherapeuten, psychologen en logopedisten.

Het welzijn en de zelfredzaamheid van de cliënt staat bij Magentazorg centraal. Wij geloven in het belang dat ouderen zelf zoveel mogelijk de regie behouden, om zo het geluk en het gevoel van zelfstandigheid te bevorderen.

Magentazorg werkt daarom nauw samen met het netwerk, dit kan een mantelzorger of een vrijwilliger zijn maar ook een nabije buur of kennis die een belangrijke rol spelen in de zorg voor de cliënten.

De medewerkers van Magentazorg omarmen ook onze kernwaarden; ze leveren hartverwarmende zorg, ondersteuning en/of begeleiding en bezitten een grote mate van vakmanschap. Zij zetten zich met hart en ziel in om de best mogelijke zorg te bieden aan hun cliënten.

Wij geloven in de kracht van nabijheid, individuele aandacht en een persoonlijke benadering, de medewerkers die nabij de cliënten zijn, zijn ons goud waard.

Met een breed scala aan diensten en een team van medewerkers met een echt zorghart, bieden wij een unieke combinatie van zorg en welzijn in Noord-Kennemerland. “Wij staan klaar om onze cliënten te ondersteunen en te helpen bij het behalen van hun doelen, en om hen zo weer grip en regie op hun eigen leven te bieden”, aldus Suzan Ernst.

Naar wie zijn wij opzoek

Wij bieden verschillende functies aan, bij onder meer zorg aan huis, in ons revalidatiecentrum en bij een van onze twaalf verpleeghuiszorglocaties. Onze medewerkers hebben de mogelijkheid om zich verder te specialiseren en te groeien binnen onze zorg organisatie, door middel van interne zorg opleidingen via onze MagentAcademy of het volgen van een specialisatie, denk bijvoorbeeld aan palliatieve zorg of probleemgedrag.

Wij bieden vele vrijheden in het invullen van contracturen. Daarnaast kun je ook werken als zelfstandige in loondienst, de zogenaamde Zil’er, waarbij je de te maken jaaruren vooraf bespreekt en deze werkt wanneer het jou uitkomt. Kortom, de vrijheid van een zelfstandige en de voordelen van een contract.

“Een opleiding in de zorg is niet vereist, maar wel een pré.”

Als zorgmedewerker ben je verantwoordelijk voor de zorg en verzorging van cliënten, en bied je hen ondersteuning bij hun dagelijkse activiteiten. Je werkt nauw samen met cliënten, hun familie en andere betrokken partijen om ervoor te zorgen dat de zorg aan de cliënten wordt geleverd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Gemotiveerde en enthousiaste zorgmedewerkers met een echt zorghart die zich willen inzetten voor onze cliënten, zijn altijd welkom bij ons. Een opleiding in de zorg is niet vereist, maar wel een pré.

Wij geloven in groei en ontwikkeling

Magentazorg is een bruisende organisatie in de zorgsector, en biedt afwisselende, banen aan in de zorg aan huis, in Revalidatiecentrum Magentazorg en bij een van de twaalf verpleeghuiszorglocaties.

Onze medewerkers zijn het hart van onze organisatie en spelen een belangrijke rol bij het verlenen van kwalitatieve en liefdevolle zorg aan onze cliënten. Zij doen belangrijk en betekenisvol werk en zijn van grote waarde voor een ander.

Bij Magentazorg geloven we in het ontwikkelen en groeien van onze medewerkers. Wij verwelkomen zorgtoppers die passie hebben voor het vak en zich verder willen ontwikkelen in het leveren van zorg op maat. Een baan die afwisselend is, je zelf regie kan houden over je werk/ privé indeling, uitdagend, met een goed salaris, in, in een informele en gezellig werkomgeving waar je je snel thuis zult voelen, aldus Suzan Ernst.

magentazorg

Ontdek Magentazorg

Ben jij een zorgtopper met een écht zorghart? Dan voel je je snel thuis bij Magentazorg. Werk je bij Magentazorg, dan werk je met je hart. Elke dag zet je je in voor persoonsgerichte ouderenzorg.

Meer verhalen uit Alkmaar

Alkmaar

’t Hekeltje verhuur “wij zijn daar waar mensen samenkomen!”

Tijdens een rondleiding bij dé specialist op het gebied van partytenten, horeca, thema en evenementenverhuur, zie ik met mijn eigen ogen hoe groots en gevarieerd het aanbod van ’t Hekeltje is.
Alkmaar

Koninklijke Vezet: Verse producten op een duurzame manier

Marit Besseling, HR Directeur bij Koninklijke Vezet, vertelt enthousiast over wat haar aantrok om bij dit bedrijf te gaan werken. Koninklijke Vezet is een familiebedrijf met 900 vaste en 600 flexmedewerkers en is Europa’s grootste producent van verse en gezonde voeding. Werken bij Vezet biedt een unieke kans om bij te dragen aan een gezond Nederland.
Alkmaar

Kessler Stichting: Je kunt hier jezelf zijn

Tijdens het gesprek met Carli van Winsen, manager Zorg bij de Kessler Stichting in Den Haag, wordt al heel snel duidelijk dat humor en relativering belangrijk zijn in deze organisatie, die al ruim een eeuw sociaal kwetsbare mensen opvangt en begeleidt.
Alkmaar

NOOT Personenvervoer

Het verhaal van Noot Personenvervoer is een inspirerend verhaal dat ongeveer 40 jaar teruggaat in de tijd. Het is verhaal van een vader die zijn persoonlijke probleem omzette in een revolutionair bedrijf met een sociaal gezicht. Een bedrijf dat is uitgegroeid tot één van de grootste en duurzaamste, kleinschalige personenvervoerders in Nederland. Noot telt vandaag de dag ruim 2.000 medewerkers.