Home

Koninklijke Vezet: Verse producten op een duurzame manier

Marit Besseling, HR Directeur bij Koninklijke Vezet, vertelt enthousiast over wat haar aantrok om bij dit bedrijf te gaan werken. Koninklijke Vezet is een familiebedrijf met 900 vaste en 600 flexmedewerkers en is Europa's grootste producent van verse en gezonde voeding. Werken bij Vezet biedt een unieke kans om bij te dragen aan een gezond Nederland.

Het bedrijf is trots op haar uitgebreide assortiment verse producten met groente en fruit dat te vinden is in de schappen van de supermarkten van Albert Heijn en Delhaize.

Vezet streeft ernaar om haar producten op een duurzame manier te produceren, met oog voor het milieu. Zo heeft Vezet als doelstelling om volledig CO2-neutraal te zijn in 2030 en hebben we sinds 2018 al 77% CO2 uitstoot verminderd. Dit doet ze door bijvoorbeeld het gebruik van alternatieve energiebronnen zoals zonnepanelen en warmtepompen. Bovendien heeft Vezet ook doorlopend projecten lopen om het energie- en waterverbruik te verminderen om nog duurzamer te kunnen werken. Wij verbruiken zelfs minder water bij het wassen van onze groenten dan de gemiddelde consument thuis, wat aantoont hoe serieus Vezet het milieu neemt, aldus Marit.

“Bijdragen aan een gezonder Nederland kan bij Vezet”

West-Friese No Nonsens cultuur

Wij zijn op zoek naar nieuw en gedreven talent op alle niveaus binnen ons sterk groeiend bedrijf, van productiemedewerkers tot IT-talenten. Bij Vezet staan diversiteit en groei centraal. Met een eigen Vezet Academy bieden we onze medewerkers interne opleidingen aan en zijn er doorgroeimogelijkheden. Zo kun je bij Vezet zelfs je MBO diploma behalen en werken aan een succesvolle carrière.

Marit is trots op het bedrijf. “Wij hebben een state of the art machinepark, nieuw kantoor en een fantastische werksfeer, een mooi bedrijfsrestaurant met gratis soep en een appeltje,” zegt ze. “Daarnaast organiseren we ook regelmatig events voor ons personeel, zodat we samen kunnen lachen en plezier kunnen hebben.”

De West-Friese cultuur die bij ons heerst is uniek en kenmerkt zich door haar “no-nonsense” instelling aldus Marit, wat betekent dat men hier praktisch en nuchter is. We hebben hier de voeten stevig in de klei, weten van aanpakken en zijn continue aan het verbeteren.

Ben jij opzoek naar een bedrijf waar je kunt aanpakken en nieuwe uitdagingen kunt vinden? Wil jij werken in een familiaire omgeving in een informele en ontspannen sfeer, met een goed salaris, interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden? Dan zijn wij opzoek naar jou, aldus HR Directeur Marit Besseling van Koninklijke Vezet in Warmenhuizen.

Vezet

Ontdek Koninklijke Vezet

Vezet is nu al Europa’s grootste op het gebied van gemaksgroente, gesneden fruit, salades en koelverse maaltijden. Maar de groei is er nog lang niet uit. Daar hebben we jou bij nodig.

Meer verhalen uit Alkmaar

Alkmaar

’t Hekeltje verhuur “wij zijn daar waar mensen samenkomen!”

Tijdens een rondleiding bij dé specialist op het gebied van partytenten, horeca, thema en evenementenverhuur, zie ik met mijn eigen ogen hoe groots en gevarieerd het aanbod van ’t Hekeltje is.
Alkmaar

Kessler Stichting: Je kunt hier jezelf zijn

Tijdens het gesprek met Carli van Winsen, manager Zorg bij de Kessler Stichting in Den Haag, wordt al heel snel duidelijk dat humor en relativering belangrijk zijn in deze organisatie, die al ruim een eeuw sociaal kwetsbare mensen opvangt en begeleidt.
Alkmaar

Magentazorg: Individuele aandacht is goud waard

Suzan Ernst is een ervaren directeur in zorg voor ouderen die haar carrière in de ouderenzorg begon, maar tussentijds een overstap maakte naar een ziekenhuis. Uiteindelijk keerde ze weer terug naar de ouderenzorg, geleid door haar liefde en zorg voor oudere mensen.
Alkmaar

NOOT Personenvervoer

Het verhaal van Noot Personenvervoer is een inspirerend verhaal dat ongeveer 40 jaar teruggaat in de tijd. Het is verhaal van een vader die zijn persoonlijke probleem omzette in een revolutionair bedrijf met een sociaal gezicht. Een bedrijf dat is uitgegroeid tot één van de grootste en duurzaamste, kleinschalige personenvervoerders in Nederland. Noot telt vandaag de dag ruim 2.000 medewerkers.