Home

Hilton: Every job makes the stay

Met 7215 hotels wereldwijd, is Hilton meer dan een begrip. Met trots verwelkomen ze iedere dag weer nieuwe gasten. Ze onderscheiden zich van andere hotels en resorts door hun unieke beleving. Bij Hilton draait alles om het bieden van een onvergetelijke ervaring aan de gasten en een familiaire sfeer voor de werknemers.

Vier Hilton hotels in Amsterdam

Met General Manager Floris Licht hebben we een gesprek over hoe uniek Hilton is en wat zij nieuwe werknemers te bieden heeft. Alleen al in Amsterdam zijn er vier hotels en ze zijn alle vier stuk voor stuk bijzonder.

“Hilton Amsterdam is een historisch hotel in het hart van het centrum, gelegen aan het prachtige water van de Amstel. Dit hotel heeft een rijke geschiedenis en heeft vele beroemde gasten mogen verwelkomen, waaronder John Lennon en Yoko Ono. Hilton Amsterdam Airport Schiphol ligt direct naast de luchthaven en is ideaal voor reizigers. Ze zijn recent tot ‘Best Airport Hotel of Europe’ benoemd.”

Floris vervolgd: “DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station ligt naast het Centraal Station en heeft vanaf juni een nieuwe rooftopbar met een buitengewoon uitzicht over de hele stad. En het meest bijzondere aan Waldorf Astoria Amsterdam is dat deze gevestigd is in wel zes historische grachtenpanden en bevindt zich midden in het hart van Amsterdam.

Hier organiseren ze iedere maand een Team Member Celebration. Elke maand wordt er één afdeling in het zonnetje gezet. Maar ook bij de andere hotels staan werknemers centraal. We vieren iedere promotie of speciale gelegenheid met taart, snacks, champagne en een cadeaubon. We zijn een familie en dat laten we graag merken.”

Ook ver van huis voel je je thuis

“Een van de belangrijkste kenmerken van Hilton is de uitstekende service die wordt geboden door het professionele en vriendelijke personeel. Gasten kunnen erop vertrouwen dat hun behoeften en verzoeken snel en efficiënt worden afgehandeld, waardoor ze zich thuis voelen, zelfs als ze ver van huis zijn. Daarnaast staat Hilton bekend om zijn uitstekende eetgelegenheden en culinaire ervaringen.

Of gasten nu op zoek zijn naar een informele maaltijd in een ontspannen sfeer of een verfijnd diner in een chique setting, Hilton heeft voor elk wat wils. De restaurants en bars van Hilton bieden een scala aan gastronomische gerechten en drankjes die zijn ontworpen om de zintuigen te prikkelen en de smaakpapillen te verwennen.”

Find your thing at Hilton

Floris is na de hotelschool begonnen als trainee bij Hilton en hij kent het bedrijf maar al te goed. Hierna heeft hij verschillende functies bekleed binnen de Hilton hotels in Nederland en ook in het buitenland.

“Hilton biedt een verscheidenheid aan faciliteiten en voorzieningen voor de gasten over de hele wereld. Dat maakt het werk leuk en uitdagend.” Voor Floris is werken bij Hilton ‘a way of life.’  Het is een grote familie die er voor elkaar is. “Werken voor Hilton is meer dan alleen een baan, het is een manier van leven.”

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

“Ik ben als trainee begonnen en Hilton heeft mij alle mogelijkheden geboden om door te groeien. Deze heb ik met beide handen aangepakt en kijk waar ik nu sta. Want waar een wil is, is een weg. Hilton biedt een werkomgeving waarin alle medewerkers zich welkom en gewaardeerd voelen, ongeacht hun achtergrond of ervaring.

Het bedrijf erkent de diversiteit van zijn werknemers en streeft ernaar om een inclusieve cultuur te creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Ze bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en kansen voor professionele groei en ontwikkeling.

Hilton erkent en beloont hard werken en prestaties, en biedt werknemers de kans om door te groeien binnen het bedrijf.”

A job with benefits

Hilton hecht veel waarde aan het creëren van een positieve werkomgeving en investeert in de gezondheid en het welzijn van zijn werknemers. Het bedrijf biedt programma’s en faciliteiten zoals fitnesscentra, gezondheidszorg en flexibele werkschema’s om het welzijn van werknemers te bevorderen. Er worden veel extra’s aan het personeel geboden

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station is trots om samen te werken met VanMoof en OOPKOP om zo leuke voordelen te bieden aan Team Members

Duurzaamheid

Ook gaat Hilton duidelijk met haar tijd mee en staat duurzaamheid hoog in het vaandel.

“Duurzaamheid vinden we zeker belangrijk en we zijn dan ook nauw betrokken bij veel projecten om voedselverspilling te voorkomen. In al onze hotels wordt food waste geregistreerd, we filteren en bottelen zelf water, we werken samen met een partij zoals ’too good to go’ , maar ook op het gebied van energie werken we mee aan een meer duurzame leefomgeving.”

Diverse by nature and inclusive by choice

Hilton creëert een inclusieve cultuur waarin medewerkers zich welkom, gewaardeerd en ondersteund voelen. De organisatie investeert in het welzijn van haar personeel en streeft naar de ontwikkeling van alle medewerkers.

Hilton is multiculti, laagdrempelig, er is gelijkwaardigheid en iedereen kan en mag zichzelf zijn. “Heb jij die drive, ambitie, spreek je Engels, ben je gastvrij en wil je bij een grote familie horen? Dan ben je meer dan welkom bij ons.

Er zijn nieuwe carrièremogelijkheden beschikbaar voor iedereen die graag wil werken in een omgeving waar service centraal staat. Iedere werkdag bij Hilton is anders. Een journey.”

Hilton_Worldwide_logo

Ontdek Hilton

Wil jij bij de grote Hilton familie horen? Solliciteer dan direct.

Meer verhalen uit Amsterdam

Amsterdam

AEB Amsterdam: Afval wordt energie

AEB Amsterdam is een afvalbedrijf met meer dan 320 medewerkers dat jaarlijks 1.400.000 ton afval verwerkt en energie opwekt voor meer dan 40.000 huizen. Elke dag brengen ongeveer 500 vrachtwagens verschillende afvalstromen naar AEB Amsterdam.
Amsterdam

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL)

Met een team van zo’n 1000 collega’s werkt LVNL vanuit verschillende luchthavens in Nederland met het hoofdkantoor op Schiphol-Oost. Op Schiphol- Oost werken luchtverkeersleiders en andere professionals samen om het luchtverkeer in het Nederlandse luchtruim in goede banen te leiden. Ze worden ondersteund door collega’s met gespecialiseerde luchtvaartkennis en maken gebruik van geavanceerde technologieën en moderne informatiesystemen.
Amsterdam

Chipsoft: Impact maken in de Zorg-ICT

Starten bij een nieuwe werkgever is altijd spannend. Bij Maess was dat niet anders. Vanuit haar studie farmakunde ging zij direct aan de slag als software consultant. Ze blikt terug op haar eerste honderd dagen bij ChipSoft.
Amsterdam

Waternet: Het belang van schoon water voor ons allemaal

Bij Waternet werk je met een uniek product: water. In opdracht van de gemeente Amsterdam leveren we samen met ruim 2000 collega’s drinkwater aan 1 miljoen klanten. En zorgen we voor een frisse stad door afval uit de grachten te vissen en 4200 km riolering te onderhouden.
Amsterdam

Ksyos, hét digitale ziekenhuis

Bij hét digitale ziekenhuis voor Nederland, gevestigd in Amsterdam, hebben wij een zeer inspirerend gesprek gevoerd met oprichter en directeur Leonard Witkamp. Samen met 12.000 zorgverleners ziet Ksyos ongeveer 1.500 mensen per dag. En als het aan Leonard ligt, zal dit aantal alleen nog maar gaan groeien. Ksyos is een game changer en precies wat de samenleving nodig heeft..