Home

GoodLife Foods, goed eten maakt het leven beter

Productiemanager Tom Janssen en HR adviseur Fatima Ait Bassou zijn vol enthousiasme over hun baan bij GoodLife Foods in Oudkarspel en zijn op zoek naar operators om hun team te versterken.

De grootste van Europa

Frikandellen, kroketten, hamburgers, gehaktballen, maar ook vegetarische en veganistische producten. GoodLife Foods is de grootste leverancier in Europa van Frikandellen, kroketten, hamburgers, gehaktballen, maar ook vegetarische en veganistische producten en staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf is gevestigd in Oudkarspel en wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde medewerkers om ons team te versterken.

“GoodLife Foods is een prachtig bedrijf om voor te werken”

Tom Janssen, Productiemanager bij GoodLife Foods, is verantwoordelijk voor de supervisie van de productieafdeling. Hij is enthousiast over zijn baan en de mogelijkheid om deel uit te maken van een bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten.

“GoodLife Foods is een prachtig bedrijf om voor te werken”, zegt Tom. “We hebben een geweldige sfeer en een uitstekend team van medewerkers. Ik ben enthousiast over de kans om nieuwe collega’s aan te trekken en hen te helpen groeien en zich te ontwikkelen binnen ons bedrijf.”

Uitdaging

Fatima Ait Bassou, HR-adviseur bij GoodLife Foods, is verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe medewerkers en het ondersteunen van het personeel. Zij is eveneens enthousiast over haar baan en de mogelijkheid om nieuwe medewerkers aan te trekken.

“Ik hou ervan om nieuwe collega’s te leren kennen en hen te ondersteunen bij het vinden van de juiste baan binnen ons bedrijf”, zegt Fatima. ” GoodLife Foods is een geweldige plek om te werken en ik ben blij dat ik deel uit mag maken van een bedrijf dat zo gericht is op de groei en ontwikkeling van zijn medewerkers.”

Wij zijn vooral op zoek naar operators vertelt Tom.  Dit is een uitstekende kans voor iemand die op zoek is naar een uitdagende en veelzijdige baan binnen een toonaangevend bedrijf. Als operator zal je werken aan de productie van onze lekkere producten en helpen bij het handhaven van de hoogwaardige kwaliteitsstandaard.

Uiteraard bieden we onze medewerkers een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en een uitstekende bedrijfskantine. Voor slechts 1 euro kun je genieten van een heerlijke lunch voegt Fatima daar nog aan toe

We zijn op zoek naar mensen die zich willen inzetten, enthousiast zijn en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, in dat geval hebben wij de perfecte job voor jou aldus Tom en Fatima.

GoodLifeFoods-2018-fc

Ontdek GoodLife Foods

Serving the GoodLife with our passion for food. Genieten, dat is waar GoodLife Foods voor staat. Genieten van de mensen om je heen én het bourgondische leven.

Meer verhalen uit Den Haag

Den Haag

Familiepark Drievliet: Je moet het ervaren!

Wanneer je als familiebedrijf al 85 jaar bestaat en de derde/vierde generatie zorgt er nog steeds voor dat deze groeiende is, dan mag je daar best trots op zijn. Wat is begonnen als een dorpscafé, met een schommel en een wip en uitgegroeid tot een groot familiepark op 12 ha grond. Het park is open van 1 april tot 1 november en altijd op zoek naar seizoensmedewerkers. Angela Flaton (Horeca en Personeelsmanager) en Daniël van Herp (Personeel en Inkoop) zijn allebei al sinds hun vijftiende werkzaam bij Drievliet, wat alleen maar kan betekenen dat dit een hele leuke plek is om te werken.
Den Haag

T-Mobile Nederland; Teamgevoel in een tech organisatie

T-Mobile kennen de meeste mensen als het bedrijf voor mobiele telefoons en simkaarten. Martijn Teekens, Pauline van de Graaf- Koppe, Mark Vanhommerig, Lizanne Kohler vertellen over hun werk bij T-Mobile en dat dit meer is dan alleen mobiele telefoons en internetlijnen. T-Mobile is een hypermodern techbedrijf met een unieke cultuur.
Den Haag

Prodemos: Huis voor democratie en rechtstaat

Vlakbij het Binnenhof werd ik warm welkom geheten door Leanne Duiven en Mitchell Wiegand Bruss. Onder het genot van een heerlijke cappuccino vertelden ze mij honderduit over hun werk en kreeg ik een leuke rondleiding door het gebouw.
Den Haag

Dunea: Passie voor duin en water

Chris Bielefeld en Lisanne Belgraver zijn gepassioneerd over het werken bij Dunea. Als enthousiaste corporate recruiters vertellen ze met volle overtuiging over Dunea en wat het bedrijf te bieden heeft aan nieuw talent.
Den Haag

ROC Mondriaan: Waar verbinding met elkaar een begrip is

Wanneer je naar de onderwijsinstelling toe loopt, is het gebouw meteen al een bezienswaardigheid. Met de welbekende Compositie van schilder Piet Mondriaan in de kleuren rood, blauw en geel is de school niet alleen prachtig om te zien, maar ook uniek. Net als haar studenten, medewerkers en de bewuste keuze om alles vanuit ROC Mondriaan zelf te faciliteren.