Home

Evides maakt water waardevol

Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, veilig en schoon drinkwater aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in het zuidwesten van Zuid-Holland, de provincie Zeeland en het zuidwesten van Noord-Brabant. Ook de stad Rotterdam ontvangt zijn water van Evides.

Rol in de maatschappij

Evides heeft een grote maatschappelijk rol te vervullen: “Het is voor ons belangrijk dat mensen weten dat ons drinkwater betrouwbaar is en dat we ook voorzichtig zijn met de natuur. De grootste bron van ons drinkwater is oppervlaktewater uit de Maas. Evides zorgt vervolgens dat de kwaliteit van het water zo goed mogelijk is. We hebben daarvoor een groot team wat hier elke dag hard aan werkt”, legt Renee uit.

Er komt heel veel bij kijken bij het zuiveren van water. Water is voor mensen één van hun eerste levensbehoeften, dus er moet nauwkeurig mee worden omgegaan. Voordat het drinkwater uit de tap komt, doorloopt het een heel proces waar veel mensen bij betrokken zijn. “Zo werken er mensen in de techniek op onze zuiveringen en aan onze transportleidingen.

Ze zijn direct betrokken bij het leveren van water. Daarnaast hebben we medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het ondersteunende werk. Denk bijvoorbeeld aan de afdeling waar je terecht komt wanneer je vragen hebt over je factuur of het team dat paraat staat als er storingen zijn.

Ook hebben we een grote ICT-afdeling en hebben we functies uiteenlopend van strategisch adviseur tot monteur. Zo is er altijd wel iets wat bij je past als je hier wil komen werken.”

Perfecte match

Evides Waterbedrijf streeft ernaar om een afspiegeling te zijn van de stad Rotterdam door teams samen te stellen met verschillende visies, inzichten en achtergronden. “Zo breng je het beste bij elkaar naar boven”. De talenten op de juiste plekken neerzetten is dan ook een van mijn belangrijkste taken. Ik ga echt voor die perfecte match tussen werknemer en talent, daarmee vorm je de beste teams binnen het bedrijf.

“Zo breng je het beste bij elkaar naar boven”

Daarnaast geeft Evides op elke functie de mogelijkheid om door te groeien en is er voor iedereen elk jaar een budget om zich verder te ontwikkelen. Zo geven we iedereen de kans om zowel in loopbaan te groeien, maar ook als mens. Als recruiter kom ik graag in contact met mensen om naar hun verhalen te luisteren en ze te helpen aan een baan bij Evides. Misschien is werken met water iets voor jou?

Evides Logo

Ontdek Evides

Betrouwbaar drinkwater in het zuidwesten van Zuid-Holland, Zeeland en op de Brabantse Wal.

Meer verhalen uit Rotterdam

Rotterdam

Havensteder : “Veel ruimte voor scholing en persoonlijke ontwikkeling”

Rotterdam

Wereldwijd in Rotterdam

Het Nederlandse bedrijf Van Oord is al meer dan 150 jaar internationaal actief als waterbouwer. Het bedrijf heeft als hoofddoel het verbeteren van de wereld voor toekomstige generaties. Siemen Everts fungeert als projectleider en is hierbij betrokken.
Rotterdam

Werken bij Fletcher in Rotterdam

Tom-Erik Grotens is de Algemeen Manager van Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam dat naast Rotterdam The Hague Airport ligt. Hij beschrijft zijn unieke werkomgeving waar vliegtuigen aankomen en vertrekken.
Rotterdam

Heerlijke vis bij Schmidt Zeevis

Schmidt Zeevis is een welbekende naam in Rotterdam. Zij mogen sinds 2016 de koninklijke eretitel voeren. Sjoerd Kaljee en Youri Hilgers beschrijven hoe het is om voor Schmidt Zeevis te werken.