Home

Dunea: Passie voor duin en water

Chris Bielefeld en Lisanne Belgraver zijn gepassioneerd over het werken bij Dunea. Als enthousiaste corporate recruiters vertellen ze met volle overtuiging over Dunea en wat het bedrijf te bieden heeft aan nieuw talent.

Volgens Chris en Lisanne is Dunea een plek waar medewerkers worden gewaardeerd en waar ze de ruimte krijgen om hun talenten te tonen. Als werkgever investeert Dunea in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Bij Dunea werken 550 professionals met een gedeelde passie voor duin en water.

Wie is Dunea

Dunea levert lekker en betrouwbaar drinkwater aan ruim 1,3 miljoen klanten in het westelijk deel van Zuid-Holland. Jaarlijks ontvangen wij 1,1 miljoen recreanten in de duinen tussen Monster en Katwijk, onderdeel van Nationaal Park Hollandse Duinen.

We beheren en beschermen de prachtige natuur en de drinkwaterwinning en dat al bijna 150 jaar. Onze klanten kunnen elke dag rekenen op natuurlijk, goed drinkwater en op rust en ruimte in de Randstad.

Jouw loopbaan bij Dunea

Chris vertelt waarom Dunea een mooie organisatie is om voor te werken. Bij Dunea werken mensen met passe voor duin en water. Wij maken water met én in de natuur, en dat is bijzonder. Er is oog voor vitaliteit, werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een goede werk- en privé balans.

Bij Dunea maak je deel uit van een dynamische organisatie, waar veel specialisaties samenwerken. Het 24/7 leveren van goed en betrouwbaar drinkwater lijkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Met onze techneuten, biologen, IT’ers, monteurs, strategen en andere expertises gaan we uitdagingen gezamenlijk aan.

Naast onze uitstekende arbeidsvoorwaarden, biedt Dunea ook een mooie en goed bereikbare werkplek. Zo grenzen wij in Zoetermeer direct aan de A12 en bevindt ons kantoor in Scheveningen zich in ons mooie duingebied.

Dunea investeert graag in haar medewerkers en zorgt voor een goede werk- en privé balans. Heb jij een passie voor duin en water en wil je een bijdrage leveren aan een product dat er echt toe doet? Dan is Dunea de perfecte keuze!

Logo Dunea

Ontdek Dunea

Dunea, voorheen Duinwaterbedrijf Zuid-Holland, levert in het westen en zuiden van Zuid-Holland drinkwater aan ruim 600.000 huishoudens, zo'n 1,3 miljoen mensen in 17 gemeenten. Er wordt jaarlijks onge

Meer verhalen uit Den Haag

Den Haag

GoodLife Foods, goed eten maakt het leven beter

Productiemanager Tom Janssen en HR adviseur Fatima Ait Bassou zijn vol enthousiasme over hun baan bij GoodLife Foods in Oudkarspel en zijn op zoek naar operators om hun team te versterken.
Den Haag

Familiepark Drievliet: Je moet het ervaren!

Wanneer je als familiebedrijf al 85 jaar bestaat en de derde/vierde generatie zorgt er nog steeds voor dat deze groeiende is, dan mag je daar best trots op zijn. Wat is begonnen als een dorpscafé, met een schommel en een wip en uitgegroeid tot een groot familiepark op 12 ha grond. Het park is open van 1 april tot 1 november en altijd op zoek naar seizoensmedewerkers. Angela Flaton (Horeca en Personeelsmanager) en Daniël van Herp (Personeel en Inkoop) zijn allebei al sinds hun vijftiende werkzaam bij Drievliet, wat alleen maar kan betekenen dat dit een hele leuke plek is om te werken.
Den Haag

T-Mobile Nederland; Teamgevoel in een tech organisatie

T-Mobile kennen de meeste mensen als het bedrijf voor mobiele telefoons en simkaarten. Martijn Teekens, Pauline van de Graaf- Koppe, Mark Vanhommerig, Lizanne Kohler vertellen over hun werk bij T-Mobile en dat dit meer is dan alleen mobiele telefoons en internetlijnen. T-Mobile is een hypermodern techbedrijf met een unieke cultuur.
Den Haag

Prodemos: Huis voor democratie en rechtstaat

Vlakbij het Binnenhof werd ik warm welkom geheten door Leanne Duiven en Mitchell Wiegand Bruss. Onder het genot van een heerlijke cappuccino vertelden ze mij honderduit over hun werk en kreeg ik een leuke rondleiding door het gebouw.
Den Haag

ROC Mondriaan: Waar verbinding met elkaar een begrip is

Wanneer je naar de onderwijsinstelling toe loopt, is het gebouw meteen al een bezienswaardigheid. Met de welbekende Compositie van schilder Piet Mondriaan in de kleuren rood, blauw en geel is de school niet alleen prachtig om te zien, maar ook uniek. Net als haar studenten, medewerkers en de bewuste keuze om alles vanuit ROC Mondriaan zelf te faciliteren.