Antwerpen

Vanaf 22 februari 2024 zetten we een opwindende stap met ons gerenommeerde magazine “Jobs in the City” naar het bruisende hart van Antwerpen. Dit markeert een belangrijke uitbreiding van onze activiteiten naar België, waarmee we een sleutelbron worden voor werkzoekenden in en rond Antwerpen, met een indrukwekkend bereik van 250.000 lezers.

Waarom Antwerpen?

Ons magazine zal stralen op meer dan 120 strategische locaties, waaronder overheidsgebouwen, hogescholen, universiteiten, cafés, restaurants, en wachtkamers van huisartsen, ziekenhuizen en bibliotheken binnen een straal van 10 kilometer van Antwerpen. Dit betekent dat jouw bedrijf de kans krijgt om zich te presenteren aan een divers en betrokken publiek in de regio.

Grijp de Kans.

Voor bedrijven biedt “Jobs in the City” Antwerpen een unieke gelegenheid om op te vallen, in contact te komen met potentiële klanten en werknemers, en jouw bedrijf te laten groeien in de lokale markt. Ons magazine fungeert als een krachtig platform om jouw verhaal te delen, niet alleen met diegenen die actief op zoek zijn naar werk, maar ook met de bredere gemeenschap.
Word Onze Partner: Wil je jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten en deel uitmaken van dit opwindende nieuwe hoofdstuk? Word dan een partner van “Jobs in the City” Antwerpen. Wij bieden diverse advertentiemogelijkheden, waaronder aantrekkelijke artikelen en advertentiepagina’s. Neem proactief contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw plek te verzekeren in de spotlight.

Waar Wacht Je Nog Op?

De Antwerpse arbeidsmarkt wacht niet, dus waarom zou jij? Grijp deze kans om jouw bedrijf te laten schitteren en tegelijkertijd lokale talenten aan te trekken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe “Jobs in the City” Antwerpen jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen!
Wij kijken ernaar uit om samen met jou te bouwen aan een succesvolle toekomst in Antwerpen.

Met vriendelijke groet,
Team jobs in the city

De verhalen uit Antwerpen

Binnenkort hier alles over de bedrijven van Antwerpen!