Uw verhaal vertellen bij Jobs in the City?

Wij werken aan de mooiste verhalen voor potentiële werknemers.

Met een verhaal vertelt u meer
Uw organisatie in beeld brengen voor nieuwe werknemers, dat is onze missie. Wij werken met diverse bedrijven aan het vertellen van hun verhaal. Zij delen onze ambitie om werkgever en werknemer dichter bij elkaar te brengen.
Jobs in the City is dé plek voor content over uw bedrijf


De juiste match
Wij hebben helder wat we voor elkaar kunnen betekenen, we brengen bedrijven zo goed mogelijk in beeld door middel van een verhaal. Met visuele en schriftelijke elementen laten we zien wat uw organisatie aantrekkelijk, uniek of onderscheidend maakt. Waarom zou een werknemer juist bij uw organisatie willen werken?

Expertise

We weten hoe we organisaties in beeld brengen bij potentiële werknemers.

Ervaring

Sinds 2020 hebben we bedrijven in beeld gebracht met zowel video- als tekstproducties.

Op maat

Met elke partner hebben we unieke samenwerking die op maat is gemaakt, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Voorbeelden van samenwerking

Amsterdam

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL)

Met een team van zo’n 1000 collega’s werkt LVNL vanuit verschillende luchthavens in Nederland met het hoofdkantoor op Schiphol-Oost. Op Schiphol- Oost werken luchtverkeersleiders en andere professionals samen om het luchtverkeer in het Nederlandse luchtruim in goede banen te leiden. Ze worden ondersteund door collega’s met gespecialiseerde luchtvaartkennis en maken gebruik van geavanceerde technologieën en moderne informatiesystemen.
Amsterdam

Hilton: Every job makes the stay

Met 7215 hotels wereldwijd, is Hilton meer dan een begrip. Met trots verwelkomen ze iedere dag weer nieuwe gasten. Ze onderscheiden zich van andere hotels en resorts door hun unieke beleving. Bij Hilton draait alles om het bieden van een onvergetelijke ervaring aan de gasten en een familiaire sfeer voor de werknemers.

Handige downloads

Samenwerken met ons?

U kunt met ons samenwerken voor het in beeld brengen van uw bedrijf, hiermee kunt u:

  • Uw organisatie onder de aandacht brengen van een groot aantal potentiële werknemers.
  • Het unieke verhaal van uw organisatie
  • Sluit u aan bij vele andere partijen die u zijn voorgegaan.

Tekstueel

We publiceren uw verhaal in ons fysieke magazine, dat per stad wordt uitgegeven. Daarnaast plaatsen we uw verhaal ook op onze website.

Video

We kunnen uw verhaal visueel tot leven brengen met een op maat gemaakte bedrijfsvideo. Dit kan een korte video zijn voor sociale media of een uitgebreidere video om uw bedrijf uitgebreid te presenteren.

In samenwerking met

Voor het uitbrengen van ons fysieke magazine werken we altijd samen met de desbetreffende gemeente van de stad. Zo verschijnt de gemeente ook altijd in ons magazine met een eigen verhaal om te delen over de stad.

Alles over Jobs in the City

Lees op deze pagina over onze missie en het ontstaan van Jobs in the City.

Veelgestelde vragen

We beantwoorden dagelijks vragen over het in beeld brengen van organisaties. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet.