Home

Qquest: Samen slim vooruit

Qquest, een dynamische IT-organisatie met 100 medewerkers, is sinds 2004 voortdurend gegroeid. Om te investeren in de specialisten van morgen biedt Qquest zowel ambitieuze nieuwkomers als ervaren IT-professionals nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Hun motto, "samen slim vooruit", stimuleert zakelijke vooruitgang bij opdrachtgevers en persoonlijke groei bij medewerkers.

Vooral als je houdt van puzzelen met complexe vraagstukken, ben je bij Qquest helemaal op je plaats.

Maxime Voormolen, recruiter, en Michiel van den Heijkant, Business United Manager, zijn verantwoordelijk voor het aantrekken, opleiden en inzetten van nieuw talent bij Qquest en haar opdrachtgevers.

In hun streven naar toekomstbestendigheid van organisaties zijn ze voortdurend op zoek naar jonge collega’s die een carrière in de IT ambiëren en daarin traineeship en begeleiding zoeken. Ze waarderen mensen die openstaan voor nieuwe ideeën, leergierig zijn en betrokken willen worden bij de groei van Qquest en willen worden ingezet bij de top200 grootste en meest toonaangevende bedrijven.

Het vinden en binden van IT-talent

Michiel, die al tien jaar bij Qquest werkt, benadrukt het belang van het vinden van slimme mensen die snel nieuwe innovaties begrijpen, analytisch denken en minimaal een HBO opleiding hebben genoten.

“Vooral als je houdt van puzzelen met complexe vraagstukken, ben je bij Qquest helemaal op je plaats. Hierin maakt het niet uit welke studieachtergrond je hebt.”

Maxime voegt eraan toe dat collegialiteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan bij Qquest. Medewerkers genieten van veel vrijheid, waardoor ze worden uitgedaagd en een grote impact kunnen maken binnen Qquest en bij de opdrachtgever.

Ben je nieuwsgierig, heb je een passie voor het ontdekken van nieuwe dingen en ben je oplossingsgericht, dan zou het zomaar kunnen dat jij je aansluit bij de ruim 300 trainees die wij hebben geholpen aan een glansrijke baan in de IT, aldus Michiel. Trouwens, we zijn ook nog op zoek naar iemand met salesgerichte vaardigheden die het spreekwoordelijke geluk aan zijn kont heeft hangen.

Wil jij uitblinken in de IT-sector?

De toewijding van Qquest aan het koesteren van jong talent en het bieden van een ondersteunende werkomgeving onderscheidt hen. Hun constante groei gedurende twee decennia getuigt van hun expertise en toewijding aan hun klanten. Terwijl ze hun team uitbreiden, bieden ze talloze mogelijkheden voor individuen om uit te blinken in de IT-sector.

Dus, als je klaar bent voor een spannend avontuur in de vorm van een volgende stap of carrière switch, dan heet Qquest je van harte welkom om deel uit te maken van hun bloeiende organisatie, aldus Maxime en Michiel.

Ontdek QQuest

Onze eigenwijze cultuur maakt ons wie we zijn. Dagelijks gaan we met elkaar voor succes en groei. Met ruim 100+ vooruitdenkers werken wij aan de toekomst van morgen.

Meer verhalen uit Utrecht

Utrecht

VodafoneZiggo, plezier en vooruitgang met elke verbinding

Stap binnen bij VodafoneZiggo’s Central Office in Utrecht en je waant je in een wereld vol dynamiek. De locatie, naast Centraal Station en pal boven de Vodafone en Ziggo winkel in Hoog Catharijne, zorgt voor een constante stroom van mensen en energie.